Incendiu Corbeanca - Case/Vile de închiriat în Corbeanca vila 10 camere lux cu ... / Un incendiu de vegetație a izbucnit joi seara în comuna corbeanca din județul ilfov.

Incendiu Corbeanca - Case/Vile de închiriat în Corbeanca vila 10 camere lux cu ... / Un incendiu de vegetație a izbucnit joi seara în comuna corbeanca din județul ilfov.. Din primele date, incendiul pare să fi izbucnit de la vegetația uscată din zonă, arată antena 3. Din cauza vantului puternic flacarile se indreapta amenintator spre casele din apropiere. Un incendiu de vegetație a izbucnit în noaptea de joi spre vineri în zona dintre localitățile corbeanca și periș, din județul ilfov. Un incendiu de vegetatie a izbucnit, joi seara, in corbeanca. Ultima modificare în 6 august 2021, 00:03.

Din cauza vantului puternic flacarile se indreapta amenintator spre casele din apropiere. Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, joi seara, în corbeanca. La fața locului sunt trei autospeciale cu apă și spumă ce încearcă să stingă flăcările. Un incendiu a izbucnit în corbeanca, localitate aflată lângă bucureşti. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă amenințător spre casele din apropiere.

Incendiu puternic lângă București! RO-Alert a transmis un ...
Incendiu puternic lângă București! RO-Alert a transmis un ... from cdn.knd.ro
Potrivit martorilor oculari, o problemă o reprezintă prezența vântului care favorizează extinderea cu repeziciune a flăcărilor. Potrivit martorilor oculari și imagin % Flăcările se extind cu repeziciune spre casele din zonă. Primarul din corbeanca a aflat de la televiziunile de știri despre incendiu. El nu a fost anunțat de isu. Antena 3 a transmis joi seară că un incendiu de vegetație a izbucnit în zona comunei corbeanca (ilfov), în apropierea caselor. Mai multe echipaje de pompieri intervin să stingă focul, pentru a nu se extinde în zona locuințelor. Incendiu violent la un centru comercial aflat pe dn1 în apropiere de corbeanca.

Incendiu violent la un centru comercial aflat pe dn1 în apropiere de corbeanca.

Mai multe echipaje de pompieri intervin să stingă focul, pentru a nu se extinde în zona locuințelor. E incendiu de vegetție în corbeanca, județul ilfov. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă amenințător spre casele din apropiere. Facebook / robert neagu depășirile enorme de poluare resimțite în zona de nord a bucureștiului și în câteva localități limitrofe par a proveni de la un incendiu cu o degajare foarte mare de fum, arată imagini realizate cu drona și postate de un utilizator facebook pe o pagină dedicată comunității din. Incendiu major în corbeanca, județul ilfov. Incendiu violent la un centru comercial aflat pe dn1 în apropiere de corbeanca. În zonă, flăcările se răspândesc cu rapiditate, din pricina vântului puternic. Un incendiu de vegetație a izbucnit la corbeanca, lângă bucurești. Potrivit localnicilor și martorilor, incendiu ar fi izbucnit la doar câteva minute după o furtună cu fulgere și trăsnete. Alerta a fost dată de localnici. Incendiul se extinde spre lanul de porumb, iar oamenii vor să vină cu tractoare pentru a stinge incendiul. Potrivit martorilor oculari, o problemă o reprezintă prezența vântului care favorizează extinderea cu repeziciune a flăcărilor. Alerta a fost dată de localnici care spun că.

La fața locului sunt trei autospeciale cu apă și spumă ce încearcă să stingă flăcările. Cititi toate stirea pe profit.ro. Antena 3 a transmis joi seară că un incendiu de vegetație a izbucnit în zona comunei corbeanca (ilfov), în apropierea caselor. Din primele date, incendiul a pornitde la vegetaţia uscată din zonă. Incendiu major în corbeanca, județul ilfov el nu a fost anunțat de isu.

ACUM | Incendiu puternic lângă București, la Periș. Mesaj ...
ACUM | Incendiu puternic lângă București, la Periș. Mesaj ... from newsbucuresti.ro
Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, joi seara, în corbeanca. Un incendiu de vegetație a pornic în această seara în corbeanca, județul ilfov. Primarul din corbeanca a aflat de la televiziunile de știri despre incendiu. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Potrivit martorilor oculari și imagin % Un puternic incendiu de vegetaţie a izbucnit, joi seara, în localitatea ilfoveană corbeanca. Antena 3 a transmis joi seară că un incendiu de vegetație a izbucnit în zona comunei corbeanca (ilfov), în apropierea caselor. Un incendiu de vegetatie a izbucnit joi seara in comuna corbeanca, din judetul ilfov.

Potrivit martorilor oculari și fotografiilor postate pe rețelele sociale, flăcările se vedeau de la mare distanță.

Un incendiu de vegetație a izbucnit joi serara în corbeanca, localitate aflată în nordul capitalei. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă amenințător spre casele din apropiere. Deși în zonă sunt multe vile construite, pompierii au dat asigurări că nu există riscul. Este vorba despre 15 hectare de teren cuprinse de flăcări care au fost stinse de pompieri în aproximativ două ore. Un incendiu de vegetație a izbucnit la corbeanca, lângă bucurești. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri. Din primele informații, incendiul ar fi fost declanşat de un trăsnet, în timpul furtunii de joi seară, însă a. El nu a fost anunțat de isu. Flăcările se extind cu repeziciune spre casele din zonă. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă ameninţător. Publicat la 5 august 2021, 23:59 de mihnea talau. Incendiu major în corbeanca, județul ilfov. Un incendiu a izbucnit în corbeanca, localitate aflată lângă bucureşti.

Potrivit localnicilor și martorilor, incendiu ar fi izbucnit la doar câteva minute după o furtună cu fulgere și trăsnete. Potrivit autoritatilor, focul a cuprins aproximativ 500 mp. La fața locului sunt trei autospeciale cu apă și spumă ce încearcă să stingă flăcările. Anunțul primarului din corbeanca după incendiu. În zonă, flăcările se răspândesc cu rapiditate, din pricina vântului puternic.

Un incendiu de vegetație a izbucnit la Corbeanca, lângă ...
Un incendiu de vegetație a izbucnit la Corbeanca, lângă ... from us24.ro
Flacarile se indreapta spre case. Primarul din corbeanca a aflat de la televiziunile de știri despre incendiu. Potrivit martorilor, o problemă o reprezintă intensitatea vântului care favorizează extinderea cu repeziciune a flăcărilor. Din primele informații, incendiul ar fi fost declanşat de un trăsnet, în timpul furtunii de joi seară, însă a. Antena 3 a transmis joi seară că un incendiu de vegetație a izbucnit în zona comunei corbeanca (ilfov), în apropierea caselor. Flăcările au fost văzute de la mare distanță. Aproximativ 15 hectare de teren au ars în noaptea de joi spre vineri în zona dintre localitățile corbeanca și periș, la câțiva kilometri de capitală. Locomotiva unu tren încărcat cu cereale a luat foc.

Mai multe echipaje de pompieri intervin să stingă focul, pentru a nu se extinde în zona locuințelor.

Un incendiu de vegetatie a izbucnit joi seara in comuna corbeanca, din judetul ilfov. E incendiu de vegetție în corbeanca, județul ilfov. Ultima modificare în 6 august 2021, 00:03. Mai multe echipaje de pompieri intervin să stingă focul, pentru a nu se extinde în zona locuințelor. Locomotiva unu tren încărcat cu cereale a luat foc. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri. Din primele date, incendiul pare să fi izbucnit de la vegetația uscată din zonă. În zonă, flăcările se răspândesc cu rapiditate, din pricina vântului puternic. Din cauza vântului puternic flăcările se îndreaptă amenințător spre casele din apropiere. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Flăcările au fost văzute de la mare distanță. Primarul din corbeanca a aflat de la televiziunile de știri despre incendiu. Un incendiu a izbucnit în corbeanca, localitate aflată lângă bucureşti.